=Adem= shop zonder maten

wat is mijn maat eigenlijk?

Jouw ideale maat


Je wandelt door een kledingzaak en onmiddellijk valt jouw oog op dat ene stuk. Je bent op slag verliefd en gaat driftig op zoek naar jouw maat. Maar wat is jouw maat eigenlijk?


In een M zit je meestal goed. Maar in een S soms ook wel … En L is toch heerlijk comfortabel. De juiste maat vinden? Dat is lastig. En de foute maat kiezen, is bovendien oh zo verleidelijk.

Gevolg: je maat vinden kost je tijd en bezorgt je keuzestress.

Een S’je hier en een L’etje daar


Jouw maat hangt af van waar je je kleding koopt. Op vakantie in Italië je gebruikelijke maat proberen? Dat valt dik tegen. Je koopt er een nieuwe broek niet 1, maar vaak wel 2 maten groter dan normaal. Alsof je plots 5 kilo meer weegt dan toen je vertrok.


Plan jij wel eens een uitgebreide shopping spree in de stad? Reken maar van yes dat je in elke winkel weer een andere maat hebt. Of zelfs meerdere maten in een en dezelfde winkel.

Conclusie: maten zeggen helemaal niets.

Geprikkeld door maten?


Heb jij soms last van PMS, ofwel Prikkelbare Matensyndroom? Stel je voor: je keert terug van een shopuitje en komt thuis met een splinternieuwe sweater. Je pronkt graag zo snel mogelijk met je kersverse aanwinst. Gewapend met je schaar knip je het prijskaartje los en verwijder je die overbodige hangerlusjes. En last but not least pruts je dat donderse maatlabeltje uit de naad. Vergeet je het etiket toch een keer? Dan schuurt, prikt en krast het je de hele dag lang.

Resultaat: je loopt warm van frustratie en je huid brandt van irritatie.

Mateloos shopplezier


Nietszeggende maten die jouw keuzes bemoeilijken? Weg ermee! Shop bij Adem zonder maten en vrij van keuzestress. In plaats van je tijd te verspillen aan speurwerk naar de juiste maat, hoef je niets anders te doen dan de kleren uit te kiezen waarvan jij houdt. Pas je jouw favoriete stuk, maar valt het net iets te groot uit of zit het wat te krap? Claire bezorgt je het formaat dat wél naadloos aansluit.

Vrij van etiketten


Aan je kleding hangt geen enkel etiketje, maar je krijgt wel iets in ruil: een envelopje met daarop het element aarde, water of vuur. Binnenin vind je wasinstructies.


Spotte je het merklabel al? Zoek naar een metalen plaatje met ‘Adem’ erop aan de buitenkant van je kledingstuk. Het hangt vast met twee stukjes touw, en je verwijdert het in een vingerknip. Vind je het wel leuk? Laat het dan hangen.

Tip
Gebruik je merklabel om er een ketting, sleutelhanger of armband van te maken. Verzamel verschillende kleuren en combineer naar hartenlust. Maakte jij je eigen juweel? Of liet je je inspiratie de vrije loop? Post je creaties op Facebook en Instagram.